Aankoop

Zorgeloos aankopen

Zorgeloos aankopen

Een nieuwe woning kopen is een spannende stap waar heel veel bij komt kijken. Natuurlijk wil je geen vervelende verrassingen achteraf. Wij helpen je graag om de juiste beslissingen te nemen!

We willen alles weten over het huis en de buurt

Voordat we samen met jou de woning gaan bezichtigen, doen we onderzoek naar de woning en naar de buurt. We kijken wat er recent in de omgeving is verkocht en raadplegen het kadaster over juridische zaken zoals erfdienstbaarheden en andere bijzonderheden. Zo krijgen we een goed beeld van de werkelijke waarde van de woning.

Samen met jou gaan we de woning opnieuw bezichtigen

Wij letten zeer kritisch op het afwerkingssniveau en de bouwkundige staat van de woning.

Een bod uitbrengen

Ben je ook na de tweede bezichtiging nog onverminderd enthousiast en wil je graag een bod uitbrengen? Wij voeren van begin tot eind de onderhandelingen voor je. Tijdens de onderhandelingen houden we je voortdurend op de hoogte, want wij begrijpen heel goed hoe spannend dit hele proces is.

De overdracht

Ook tijdens de overdracht kun je op ons rekenen. Wij controleren de koopovereenkomst en natuurlijk gaan we ook met je mee naar de notaris.

Wij komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek

Natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken, dat lichten we graag toe tijdens een kennismakingsgesprek. Dit kost niets en is geheel vrijblijvend.