Verkoop

Succesvol verkopen

Succesvol verkopen

Een woning verkopen is een stap die je meestal maar een aantal keer in je leven zet. Natuurlijk hoop je dan op een goede prijs en een snelle verkoop. Wat is daar voor nodig?

Wat is jouw woning écht waard

Wij voeren een vooronderzoek uit, waarbij alle factoren die de waarde van de woning bepalen, uitgebreid worden geanalyseerd.

Op zoek naar de juiste koper voor jouw woning

Naast het vaststellen van de doelgroep brengen we in kaart met welke karakteristieke en positieve aspecten jouw woning zich onderscheidt van de andere te koop staande woningen. Op basis van deze informatie stellen we een verkoopplan op. Je woning in de verkoop zetten en rustig afwachten is niet meer van deze tijd. Daarom gaan we actief op zoek naar een koper.

De eerste indruk telt

De zoektocht begint voor de meeste kopers op het internet. Hoe zorg je er dan voor dat jouw woning opvalt? De eerste indruk telt! Daarom schenken wij heel veel aandacht aan een goede en sfeervolle presentatie van jouw woning. Hiervoor werken wij samen met een team van specialisten op het gebied van verkoopstyling en woningfotografie. Een woning kopen of verkopen is naast een rationele, namelijk vooral een emotionele beslissing.

Wij zorgen ervoor dat er over jouw woning gepraat gaat worden

Er is meer nodig dan alleen Funda en een Te Koop bord in de tuin. Als je in de huidige markt snel én tegen een goede prijs wilt verkopen, dan is een slimme marketingstrategie essentieel. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van online, offline en inline marketing.

Veel aandacht voor jou, jouw woning en de potentiële koper

Veel makelaars werken met een overvolle portefeuille. Persoonlijke aandacht en het nauwgezet volgen van de voortgang blijkt dan in de praktijk vaak erg lastig. Dit willen wij jou wel kunnen bieden en daarom werken wij bewust met een kleinschalige portefeuille. We hebben regelmatig contact met je over de voortgang en sturen voortdurend bij daar waar nodig. Dat blijft zo tot het moment dat jouw woning verkocht is en de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden.

Natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken, dat lichten we graag toe tijdens een kennismakingsgesprek. Dit kost niets en is geheel vrijblijvend.